Страницы

среда, 16 декабря 2015 г.

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади та  на виконання наказу відділу освіти і науки Білгород-Дністровської районної державної адміністрації від  01.10.2015   № 154 «Про  проведення районного етапу     Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, які підпорядковуються відділу освіти  і науки Білгород-Дністровської районної  державної адміністрації  у 2015-2016 н.р.,  з метою пошуку, підтримки і розвитку творчого потенціалу обдарованої учнівської молоді, у Білгород-Дністровському районі серед учнів  загальноосвітніх навчальних закладів  пройшли  Всеукраїнські  учнівські  олімпіади з базових дисциплін. 
Змагання  проходили на базі Випаснянської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.
28 листопада учні виконували завдання   з фізики, інформатики, історії, біології , економіки та іноземних мов.
05 грудня  стартували  олімпіади з  української  мови  та література,  молдовської мови  та літератури,  математики,   географії ,    правознавства  та      інформаційних технологій.  
12 грудня   до участі  в завершальному етапі олімпіади  були запрошені  учні, які  захоплюються  хімією,  російською мовою та зарубіжною  літературою, технічною  та обслуговуючою працею .
Всього  в змаганнях із вказаних предметів  взяли участь  484 учнів 7-11 класів. 

Переможці  районного етапу  Всеукраїнських  учнівських олімпіад  з навчальних предметів будуть представляти наш район на обласному рівні.






Комментариев нет:

Отправить комментарий