Страницы

вторник, 29 марта 2016 г.

24 березня 2016 року на базі Бритівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулось засідання Школи молодого спеціаліста на тему: «Підвищення рівня професійної компетентності сучасного спеціаліста психологічної служби».
В ході засідання учасники опрацювали питання професійної компетентності, розглянули основні вимоги до фахової майстерності спеціаліста та критерії визначення професійної придатності. Розглядалось також питання основних принципів самоосвіти та роботи над проблемною темою.
Гнатович Ганна Василівна , практичний психолог Білгород - Дністровського районного ліцею, ознайомила присутніх з методами використання асоціативних метафоричних карт під час проведення групових та індивідуальних консультацій.
Кожухар Оксана Анатоліївна , практичний психолог Молозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, в ході засідання провела арт-терапевтичну техніку «Я у вигляді страви», що дозволяє діагностувати проблемні зони особистості та вийти на конкретні кроки щодо їх усунення.
Підсумки засідання Школи молодого спеціаліста підвела методист з психологічної служби відділу освіти і науки Білгород-Дністровської районної державної адміністаці Бегеза-Тимохіна Надія Іллівна.








Комментариев нет:

Отправить комментарий