Страницы

пятница, 30 января 2015 г.

Методична рада


30 січня 2015 року в методичному кабінеті відділу освіти, молоді та спорту Білгород-Дністровської районної державної адміністрації відбулося засідання методичної ради . В ході засідання члени методичної ради  познайомилися з досвідом роботи  вчителя української мови та літератури Карналіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Павличенко О.С. «Застосування інтерактивних і проектних технологій  на уроках української мови та літератури  як шлях формування  ключових компетентностей учнів».
Методист з питань дошкільної освіти Барбасура Л.П.  довела до відома присутніх результати моніторингу  досягнень дітей  5-ти річного віку,   проведеного в дошкільних навчальних закладах району.
Вчитель початкових класів Молозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гончар Л.Г презентувала роботу за темою «Гуманно-особистісний підхід до дітей в освітньому процесі за методикою Ш.О. Амонашвілі», яка є об’єктом вивчення ППД вчителями району.
Завідуючі ДНЗ району представили членам методичної ради  звіти (в рамках атестації) щодо організації освітньо-виховної роботи згідно Базового компоненту  дошкільної освіти за програмою «Дитина»  :
Саналаті Елеонора Іванівна, ДНЗ «Стругураш» с. Крутоярівка;
Драмарецька Тетяна Леонідівна, ДНЗ «Сонечко»  с. Миколаївка;
Грачова Олена Віталіївна, ДНЗ «Росинка»» с. Приморське;
Райлян Олена Олександрівна, ДНЗ «Зайченя» с. Підгірне;
Фоменко Ірина Василівна, ДНЗ «Золотий півник» с. Старокозаче;
Сергієнко Ганна Тихонівна, ДНЗ «Струмок» с. Семенівка .
Методист   психологічної служби  методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Бегеза-Тимохіна Н.І. представила на схвалення методичної ради  рекомендації  учасникам навчально-виховного процесу щодо організації роботи з обдарованими дітьми.

Драмарецька Тетяна Леонідівна, ДНЗ «Сонечко»  с. Миколаївка;

Фоменко Ірина Василівна, ДНЗ «Золотий півник» с. Старокозаче;

Сергієнко Ганна Тихонівна, ДНЗ «Струмок» с. Семенівка .

Вчитель початкових класів Молозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гончар Л.Г 

 Вчитель української мови та літератури 
Карналіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Павличенко О.С. 

Методист з питань дошкільної освіти Барбасура Л.П.

Комментариев нет:

Отправить комментарий