Страницы

вторник, 10 марта 2015 г.

        20 лютого 2015 року на базі Старокозацького навчального-виховного  комплексу «загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів  -  гімназія» відбувся семінар – практикум для вчителів 3-х класів Білгород-Дністровського району «Особистість третьокласника в контексті нового Державного Стандарту початкової загальної освіти».
Зустріч учасників семінару почалась в методичному кабінеті навчального закладу.
Щербина Л. О. , директор Старокозацького навчального-виховного  комплексу «загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів  - гімназія», та Соломаха Л. М., заступник директора з навчально-виховної роботи, презентували роботу навчально-виховного комплексу.
Вчителі  відвідали уроки літературного читання та української мови в 3-му класі (вчитель Чудак Тетяна Павлівна). Учасники семінару  зазначили, що основою успішної роботи даного вчителя є невичерпний творчий потенціал, відповідальність, розуміння вимог сьогодення, упровадження інновацій.



        Підсумком семінару стало проведення круглого столу за участю Данилової Т. О., методиста з питань початкової освіти відділу освіти, молоді та спорту, адміністрації навчального закладу, членів шкільного та районного методичних об’єднань.
Оновлюючи зміст освіти, творчо працюючи з дітьми, педагогічний колектив  Старокозацького навчального-виховного  комплексу «загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів  - гімназія» робить значний внесок у зростання авторитету і ствердження іміджу навчального закладу як одного з кращих у Білгород-Дністровському районі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий