Страницы

среда, 4 марта 2015 г.

     4 березня 2015 року на базі  методичного кабінету відділу освіти, молоді і спорту Білгород-Дністровської державної адміністрації відбулась нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району. Основні питання, які розглядалися на нараді:
- звіт директорів навчальних закладів, в рамках атестації, на відповідність займаній посаді;
- проведення ДПА у навчальних закладах освіти району.
     До уваги присутніх були представлені презентації директора Випаснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Дранішнікової Т. О.

 Директора Руськоіванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Колесніченко О. В.

Директора Бикізького навчально-виховного комплексу "загальноосвітній навчальний заклад 
І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Овчеренко Н. С.
Свій звіт представив директор Широківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
Завгородній О. Ф.

     Депутат Білгород-Дністровської районної ради - Лабанов В. В. від себе та від  імені депутата Кравченка С. В. привітав присутніх жінок зі святом 8 Березня та подарував цінний подарунок.
     З вітальним словом до керівників загальноосвітніх навчальних закладів звернулась голова Білгород-Дністровської районної ради Профспілки працівників освіти і науки України
 Гонтарєва Т. М. , яка підвела підсумки районного туру Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу  Стану умов і охорони праці за 2014 рік в навчальних закладах району та нагородила за перемогу в конкурсі:
     Дипломом І ступеня - директора Широківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Завгороднього О. Ф.;
     Дипломом ІІ ступеня - директора Удобненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня - Рябченка С. М.;
     Дипломом ІІІ ступеня - директора Миколаївського навчально- виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - міжшкільний навчально-виробничий комбінат"
Фоменко Н. І.
     В. о. голови Білгород-Дністровської  районної державної адміністрації Петренко С. П. привітала учасників наради зі святом 8 Березня  та акцентувала увагу присутніх на визначній ролі жінок освітянської ниви району.
     З побажаннями миру і злагоди звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Білгород-Дністровської районної державної  адміністрації Осадчук Т. М.

Комментариев нет:

Отправить комментарий