Страницы

четверг, 12 ноября 2015 г.

       Районне методичне обєднання  вчителів української мови та літератури
У методичному кабінеті відділу освіти і науки  Білгород-Дністровської  районної державної адміністрації відбулося засідання вчителів, які викладають українську мову в 11 класах.
  Першочерговим на методичному об’єднанні   стояло питання  підготовки учнів старшої школи  до державної підсумкової атестації  та проходження зовнішнього незалежного оцінювання з української мови – у 2016 році.
  Перед педагогами району виступила  Швага Алла Степанівна, старший екзаменатор з перевірки  завдань з української мови  Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти. У присутніх була змога задати питання та  обговорити проблеми проведення ЗНО з української мови у 2016 році.
Вчителі опрацьовували  Інструктивно-методичні   матеріали     та методичні   рекомендації щодо  підготовки учнів  до складання  зовнішнього незалежного оцінювання
     Досвідом роботи з організації підготовки дітей до ДПА поділилися досвідчені вчителі,  керівник  районного методичного об’єднання Н.Л. Руденко ( Випаснянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2) та  В.П. Рибальченко ( Приморська ЗОШ І-ІІІ ступенів )
  З метою якісної  організації та проведення  Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник», виступила  куратор даного напрямку Дашкевич В.М.  (Випаснянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1) , яка ознайомила присутніх з умовами  учнівського конкурсу.
  Вчитель  української мови та літератури Руськоіванівської загальноосвітньої школи Житар Т.О довела до відома вчителів-мовників  інформаційні матеріали , з якими  була  ознайомлена   на курсах  підвищення кваліфікації  при Одеському інституті удосконалення вчителів
Розглядалось на засідання  питання роботи з обдарованими учнями  та проведення на районному рівні  Міжнародних та Всеукраїнських  мовно-літературних конкурсів

   Підсумки  семінару підвела методист методичного кабінету відділу освіти і науки  Гайдашенко Т.П.

Комментариев нет:

Отправить комментарий