Страницы

понедельник, 16 ноября 2015 г.

       6 листопада 2015 р. методичним кабінетом відділу освіти і науки проведено чергове засідання районної ради лідерів учнівського врядування «Шторм», на якому обрано голову районної ради лідерів – Рудзевицьку Анастасію, ученицю 11 класу  Випаснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Куратором районної школи лідерів  Кравченко Т.В.,  заступником директора з виховної роботи Випаснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, зроблено аналіз роботи районної ради лідерів «Шторм» за минулий рік. Учасниками засідання  визначені завдання та сплановані заходи на 2015-2016 н.р..
      З вітальним словом до учнів  звернулася начальник  відділу освіти і науки  Осадчук Т.М. та нагородила кращих лідерів учнівського врядування району грамотами відділу освіти і науки.
     Завідувачка методичним кабінетом Скорик Л.Л. подякувала лідерам шкіл району за активну громадянську  позицію, за підтримку волонтерської діяльності та  вагомий внесок в розвиток учнівського  врядування в загальноосвітніх навчальних закладах району. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий